Bestuursleden AHC de Vossen

Bas Van Sikkelerus

Bas Van Sikkelerus

Lid sinds 2009

Kandidaat jaar 2008

Rol Voorzitter

Bouwjaar 1977

Geboorteplaats Hontenisse (volgens mij durfden mijn ouders er geen Kloosterzande op te zetten)

Als kind ben ik jarenlang door mijn ouders meegesleept naar Carnaval op alle dorpen van Hontenisse. Gelukkig leerde ik een vrouw kennen uit Hulst en kwam daar een eind aan. Al ruim 15 jaar vier ik nu in Hulst Carnaval. In 2007 heb ik mij, als een van de weinigen, zelf aangemeld bij AHC de Vossen. Ik hoor dus al een tijdje bij de inboedel. Inmiddels ben ik nu ruim 5 jaar voorzitter van deze stichting en doe dit nog steeds met veel plezier. Naast de vele uren voor de stichting ben ik werkzaam bij SABIC in Bergen op Zoom (de concurrent van onze penningmeester). Ik ben getrouwd met Jessica en heb een dochter Nienke en een zoon Thijs.

Joost Sarneel

Joost Sarneel

Lid Sinds 2016

Kandidaat jaar 2015

Rol Secretaris

Bouwjaar 1986

Geboorteplaats Hulst

Carnaval is van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Als kind heb ik jaren meegelopen in de optochten van de Meelzakken uit Clinge. Uiteindelijk in Hulst gaan wonen en sinds een aantal jaar heb ik me dus laten verleiden om "De Pluimen" op te zetten.

In het dagelijks leven ben ik als technicus werkzaam in een aantal datacenters in Belgie. Ik woon samen met mijn verloofde Sharon de Bruijn.

Michiel Laurijs

Michiel Laurijs

Lid sinds 2014

Kandidaat jaar 2013

Rol Penningmeester

Bouwjaar 1977

Geboorteplaats Hulst

Geboren en getogen in Hulst altijd al carnaval gevierd. Via via de kans gekregen om bij de vossen te kunnen komen in oktober 2012 ingetreden en in het jaar 2015 bij dagelijks bestuur getreden waar ik tot 2017 de functie vice penningmeester heb ingevuld. Getrouwd met Anne Marie en heb twee kinderen Nina en Ivar. Mijn verdere hobby's zijn hardlopen en deelnemen aan viking runs.

Ivo Kroes

Ivo Kroes

Lid sinds 2011

Kandidaat jaar 2010

Rol Pliessie en Vice Voorzitter

Bouwjaar 1983

Geboorteplaats Hulst

Geboren en getogen in Hulst. Opgegroeid in het Vossenest van Prins Robbie. Probeert sinds enkele jaren de Road met strenge hand in het gareel te houden, maar is diep van binnen de kwaaiste niet. Wordt binnen de stichting opgeleid tot voorzitter (voor in de verre toekomst). Werkzaam als gynaecoloog bij ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen. Getrouwd met Nele.

Werner De Vries

Werner De Vries

Lid sinds: 2010

Kandidaat jaar 2009

Rol Lid dagelijks bestuur

Bouwjaar 1979

Geboorteplaats Hulst

Opgegroeid en groot geworden te Sint Jansteen (ai). Na wat omzwervingen toch uiteindelijk goed terecht gekomen bij de Vossen. Sinds 2014 met veel plezier de functie van Penningmeester overgenomen.

Werkzaam bij DOW Chemical in de Logistiek. Getrouwd met Cindy en samen 1 dochter. Hobby's naast AHC (ja dat is mogelijk); alpinisme, hardlopen, spinning, lezen.

Carlo Emeleer

Carlo Emeleer

Lid sinds 2012

Kandidaat jaar 2011

Rol Prins Carolus ll

Bouwjaar 1985

Geboorteplaats Hulst

Geboren en opgegroeid in Nieuw Hulst. Van jongs af aan altijd Carnaval gevierd in Hulst en sinds 2011 bij de Vossen gekomen. In mijn tweede jaar bij A.H.C. de functie van Adjudant overgenomen en daarna al gauw promotie gemaakt tot Prins van het Vossenrijk. Werken doe ik in de voedingsmiddelen-microbiologie bij Micro-Analyse Zeeland. Samenwonend in de binnenstad met Sharon Verbuyst. In de vrije tijd die overblijft naast A.H.C. hou ik me graag bezig met Zythologie, wandelen, fotografie en klussen en karweien.

Stephan Buijsse

Stephan Buijsse

Lid sinds 2005

Kandidaat jaar 2004

Rol Lid raod van Elluf

Bouwjaar 1969

Geboorteplaats Hulst

Davy Warnier

Davy Warnier

Lid sinds 2004

Kandidaat jaar 2003

Rol Dekaan

Bouwjaar 1981

Geboorteplaats Hulst

Ik ben geboren in het Sint Ludwina Ziekenhuis te Hulst. Afgelopen juli ben ik getrouwd met Audrey en zijn daarna verhuist net buiten de wallen, maar op loopafstand van de binnenstad. Mijn loopbaan bij AHC de Vossen is begonnen op mijn 17 de als nar. Na een paar jaar de clown uitgehangen te hebben vond ik het erg gezellig bij de mannen van de raod van elluf en kreeg ik mijn stichtingsmedaille. Na twee jaar in de raod, heb ik de rol van Dekaan op me genomen. Dat wil zeggen dat ik er voor moet zorgen dat we altijd 11 “pluimen” aanwezig zijn, dat iedereen in het gareel loopt en dat we ons keelke nat houden. Tot nu toe gaat me dat aardig af ;)! In het dagelijks leven ben ik werkvoorbereider bij DNWG (den ouwe Delta). Mijn hobby’s buiten AHC zijn fitnessen/bootcampen, koken met en voor vrienden en weekendjes weg gaan.

Erwin Schuerman

Erwin Schuerman

Lid sinds 2012

Kandidaat jaar 2011

Rol Adjudant

Bouwjaar 1983

Geboorteplaats Hulst

Geboren en getogen in Hulst. Carnavaller in hart en nieren dus vanzelfsprekend terecht gekomen bij AHC de Vossen. Sinds enkele jaren vervul ik hier de functie van adjudant. Werkzaam bij ZorgSaam ambulancedienst als ambulancechauffeur. Samenwonend met Soraya en samen 1 zoon. Hobby's naast AHC; voetbal

Gino Boeijkens

Gino Boeijkens

Lid sinds 2016

Kandidaat jaar 2015

Rol Lid Raod van Elluf

Bouwjaar 1967

Geboorteplaats Clinge

Geboren te Clinge dus van oorsprong een Kriekeputter. In 1991 ben ik tijdens carnaval op mijn klompen de koekenstad binnengewandeld waar ik nog steeds woon en werk als rijinstructeur naast mijn partime Job bij Actemium. Ik ben Getrouwd met Jolanda en heb een dochter en zoon. In 2014 ben ik (als oproepkracht) enkele dagen met de Vossen meegegaan een jaar later als kandidaat en sinds 2015 als lid bij de stichting in de raad gekomen, dus blijven plakken voor hoe lang weet je nooit maar ik hoop nog tijdje te blijven.

Jos de Block

Jos de Block

Lid sinds 2018

Kandidaat jaar 2017

Rol Lid Raod van Elluf

Bouwjaar 1962

Geboorteplaats Axel

Geboren en getogen in Axel en woonachtig in Hulst sinds 2003. Werkzaam als Inkoper bij RH Marine, mijn activiteiten liggen voornamelijk in de Luxe Super Jachten. Getrouwd in 2008 met Jacqueline Herwegh. Verdere hobby’s zijn muziek en wandelen.

Raoul Fenijn -Rammeloo

Raoul Fenijn -Rammeloo

Kandidaatsjaar 2018

Rol Lid Raod van Elluf

Bouwjaar 1975

Geboorteplaats Hulst

Ik vier al heel mijn leven uitbundig en met veel plezier Carnaval. Het was vroeger geen vraag. Het kieltje werd aangetrokken, het bleek te passen en we gingen vooruit met de geit!

Ik ben niet meer woonachtig in Hulst maar voel nog steeds de warme band met mijn geboorteplaats. Ik ben getrouwd met Jacco en we hebben 1 dochter.

Ik werk als ambulanceverpleegkundige bij de ambulancedienst van ZorgSaam. Verder geniet ik van een goed glas wijn, een mooi boek en het meest van mijn gezin tijdens een van onze mooie reizen.

Cedric Stevens

Cedric Stevens

Kandidaatsjaar 2018

Rol Lid Raod van Elluf

Bouwjaar 1982

Geboorteplaats Hulst

Het levenslicht gezien in het ziekenhuis te Hulst en m’n jeugdjaren versleten in Clinge. Tijdens Carnaval liep ik mee in de optochten in en om het Vossenrijk. De avonden afsluitend in de Ulsterse café’s.

Na een aantal jaren in Brabant en Duitsland te hebben gewoond, heb ik me in 2009 in Hulst gevestigd waar ik gelukkig ben met Bianca. Momenteel ben ik werkzaam als civil supervisor bij uitbreidings- en nieuwbouwprojecten van DOW.

Het helpen bij het aankleden van de grootste boer van Ulst enkele jaren geleden is mijn eerste kennismaking geweest met de Vossen. In 2017 ben ik gevraagd om het carnaval mee te maken met de Raod van Elluf. Dat beviel me zo goed dat het daaropvolgende jaar mijn kandidaatsjaar is.