Bestuursleden AHC de Vossen

Ivo Kroes

Ivo Kroes

Lid sinds 2011

Kandidaat jaar 2010

Rol Voorzitter

Bouwjaar 1983

Geboorteplaats Hulst

Geboren en getogen in Hulst. Opgegroeid in het Vossenest van Prins Robbie. Mijn carrière gestart als lid van de Road van Elluf. Al snel overgestapt naar de functie van Pliessie om zo de Road met strenge hand in het gareel te houden. Sinds het stichtingsjaar 2018-2019 ben ik gepromoveerd tot voorzitter van de stichting.

Getrouwd met Nele en vader van zoontje Max en dochter Emma. Werkzaam als gynaecoloog bij ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen.

fhsfhshf

Joost Sarneel

Joost Sarneel

Lid Sinds 2016

Kandidaat jaar 2015

Rol Secretaris en pliessie

Bouwjaar 1986

Geboorteplaats Hulst

Carnaval is van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Als kind heb ik jaren meegelopen in de optochten van de Meelzakken uit Clinge. Uiteindelijk in Hulst gaan wonen en sinds een aantal jaar maak ik deel uit van deze mooie stichting. In het stichtingsjaar '16/'17 heb ik de rol van secretaris overgenomen van Stephan. Vanaf '18/'19 combineer ik dit met de functie van "pliessie".

In het dagelijks leven ben ik als technicus werkzaam in een aantal datacenters in Belgie. Ik ben getrouwd met Sharon en samen zijn we de trotse ouders van Robin.

Michiel Laurijs

Michiel Laurijs

Lid sinds 2014

Kandidaat jaar 2013

Rol Penningmeester

Bouwjaar 1977

Geboorteplaats Hulst

Geboren en getogen in Hulst altijd al carnaval gevierd. Via via de kans gekregen om bij de vossen te kunnen komen in oktober 2012 ingetreden en in het jaar 2015 bij dagelijks bestuur getreden waar ik tot 2017 de functie vice penningmeester heb ingevuld.Heb twee kinderen Nina en Ivar. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als uitvoerder bij Van den Manacker transport & infra. Mijn verdere hobby's zijn hardlopen en deelnemen aan viking runs.

Werner De Vries

Werner De Vries

Lid sinds: 2010

Kandidaat jaar 2009

Rol Lid raod van Elluf

Bouwjaar 1979

Geboorteplaats Hulst

Opgegroeid en groot geworden te Sint Jansteen (ai). Woonachtig in Kloosterzande. Na wat omzwervingen toch uiteindelijk goed terecht gekomen bij de Vossen. Vanaf 2014 tot en met 2016 in de functie van Penningmeester. Sinds 2017 voor de tweede periode voorzitter van de commissie Ulster Bierproeffestival met als voornaamste taken het succesvol organiseren van het Bierfestival in de nieuwe opzet in de Protestantse Kerk.

Werkzaam in de Logistiek. Ik ben getrouwd met Cindy (een Klooriaan) en samen hebben we 1 dochter. Hobby's naast AHC (ja dat is mogelijk); alpinisme, hardlopen, spinning, lezen.

Gino Boeijkens

Gino Boeijkens

Lid sinds 2016

Kandidaat jaar 2015

Rol Prins Gino Xll

Bouwjaar 1967

Geboorteplaats Clinge

Geboren te Clinge dus van oorsprong een Kriekeputter. In 1991 ben ik tijdens carnaval op mijn klompen de koekenstad binnengewandeld waar ik nog steeds woon en werk als rijinstructeur naast mijn partime Job bij Actemium. Ik ben Getrouwd met Jolanda en heb een dochter en zoon. In 2014 ben ik (als oproepkracht) enkele dagen met de Vossen meegegaan een jaar later als kandidaat en sinds 2015 als lid bij de stichting in de raad gekomen, dus blijven plakken voor hoe lang weet je nooit maar ik hoop nog tijdje te blijven.

Stephan Buijsse

Stephan Buijsse

Lid sinds 2005

Kandidaat jaar 2004

Rol Adjudant

Bouwjaar 1969

Geboorteplaats Hulst

Geboren en getogen in Hulst, afkomstig van de Statie. Carnaval er met de paplepel ingegoten. Heb in 2004 het stokje overgenomen van m’n vader Prins Emiel I. Sindsdien verschillende functie vervult, waaronder de eervolle functie van Secretaris.

Ben werkzaam als zelfstandig organisatieadviseur en arbeidsdeskundige. Samenwonend in de binnenstad met Linda. Trotse vader van Stan (14) en Roos (9). Hou me in m’n vrije tijd graag bezig met zythologie en ben ook graag aan het klussen.

Erwin Schuerman

Erwin Schuerman

Lid sinds 2012

Kandidaat jaar 2011

Rol Lid raod van Elluf

Bouwjaar 1983

Geboorteplaats Hulst

Geboren en getogen in Hulst. Carnavaller in hart en nieren dus vanzelfsprekend terecht gekomen bij AHC de Vossen. Werkzaam bij ZorgSaam ambulancedienst als ambulancechauffeur. Samenwonend met Soraya en samen 1 zoon. Hobby's naast AHC; voetbal

Raoul Fenijn -Rammeloo

Raoul Fenijn -Rammeloo

Lid sinds 2019

Kandidaatsjaar 2018

Rol Lid Raod van Elluf

Bouwjaar 1975

Geboorteplaats Hulst

Ik vier al heel mijn leven uitbundig en met veel plezier Carnaval. Het was vroeger geen vraag. Het kieltje werd aangetrokken, het bleek te passen en we gingen vooruit met de geit!

Na een lange omzwerving woon ik tegenwoordig weer in het mooie Hulst in een gezellig huis aan de wallen. Samen met Jacco en onze dochter Annamarijn. Ik ben getrouwd met Jacco en we hebben 1 dochter.

Ik werk als ambulanceverpleegkundige bij de ambulancedienst van ZorgSaam. Verder geniet ik van een goed glas wijn, een mooi boek en het meest van mijn gezin tijdens een van onze mooie reizen.

Cedric Stevens

Cedric Stevens

Lid sinds 2019

Kandidaatsjaar 2018

Rol Lid Raod van Elluf

Bouwjaar 1982

Geboorteplaats Hulst

Het levenslicht gezien in het ziekenhuis te Hulst en m’n jeugdjaren versleten in Clinge. Tijdens Carnaval liep ik mee in de optochten in en om het Vossenrijk. De avonden afsluitend in de Ulsterse café’s.

Na een aantal jaren in Brabant en Duitsland te hebben gewoond, heb ik me in 2009 in Hulst gevestigd waar ik gelukkig ben met Bianca. Momenteel ben ik werkzaam als civil supervisor bij uitbreidings- en nieuwbouwprojecten van DOW.

Het helpen bij het aankleden van de grootste boer van Ulst enkele jaren geleden is mijn eerste kennismaking geweest met de Vossen. In 2017 ben ik gevraagd om het carnaval mee te maken met de Raod van Elluf. Dat beviel me zo goed dat het daaropvolgende jaar mijn kandidaatsjaar is.