Nieuws archief


Terug naar overzicht

01-03-2019

Grote Optocht

Op zondag 3 maart rijdt weer de mooiste optocht van Zeeuws-Vlaanderen door de straten van de binnenstad van Hulst. De optocht start om 14.00u vanaf de Van der Maelstedeweg en komt rond 15.00u aan op de Grote Markt. Natuurlijk hopen we dat u weer allemaal vol enthousiasme aan de route komt staan om de prachtige wagens, groepen en individuelen te aanschouwen. Groepen en individuelen kunnen zich op carnavalszaterdag nog inschrijve voor deelname aan de optocht in het Vossenhol (“Bally’s Diner”, Overdamstraat 7 te Hulst) vanaf 11.00u.

Net als voorgaande jaren is er ook weer een publieksprijs voor de wagens van €150. Vanaf dit jaar kun je stemmen via de poll op onze website www.ahcdevossen.nl/optocht/publieksprijs. Tevens kun je via de site de voortgang van de stemming live volgen en het percentage uitgebrachte stemmen per wagen raadplegen. De prijsuitreikingen met juiste tijdstippen en locaties zijn vermeld in het programmablok van carnavalszondag in de carnavalskrant en op de website.

Let op: Op last van de gemeente wordt de binnenstad van Hulst gedeeltelijk afgelopen voor gemotoriseerd verkeer van 13.00u tot ongeveer 18.00u. Tevens geldt vanaf 09.00 tot 19.00 een parkeerverbod in de Kleine Bagijnestraat, het Schuttershof en Nieuweweg (in de Nieuweweg betreft dit de parkeervakken op de doorgaande straat (tegenover nr 13 t/m 19) en de parkeervakken tegenover de lantaarnpalen (tegenover nr 12 t/m 20). Zorg dus dat je auto tijdig is verwijderd.Terug naar overzicht