Nieuws archief


Terug naar overzicht

12-11-2019

Als vanouds

Op 22 en 23 gaat het weer gebeuren! De leden van AHC de Vossen trekken er weer op uit om oliebollen aan de man te brengen. Hiermee wordt een jarenlange traditie van de Vossen in stand gehouden. Met de verkoop van oliebollen halen we geld op voor de organisatie van het Ulster Carnaval.

Om het publiek te kunnen voorzien van een lekkere kwalitatief hoogwaardige oliebol werken we al sinds 2011 samen met de familie Slappendel van “De Putse IJssalon”. Een samenwerking die ons goed bevalt.

Op vrijdag gaan we langs bij de bedrijven in de regio en bezorgen daar weer de oliebollen rond koffietijd. Vervolgens gaan we langs bij de middelbare scholen om de studerende jeugd te voorzien van een alternatieve lunch. Let op: neem contant geld mee!

Op zaterdag trekken we de stad in. Niet langer huis-aan-huis, maar op zoek naar het winkelend publiek, dat op zaterdagochtend massaal naar de grote winkelcentra en supermarkten trekt. We gaan jullie daar dus tegenkomen! Dus ziet u ons daar staan, aarzel niet en koop onze overheerlijke oliebollen en steun het goede doel!Terug naar overzicht