Nieuws archief


Terug naar overzicht

06-02-2020

Termenieke's Carnavalscafé

"Het eerste carnavalsbal in de binnenstad voor het hele gezin!" zo wordt de 9e editie van Termenieke's Carnavalscafé ingeluid. De aftrap van het carnaval georganiseerd voor alle leeftijden. Met óók een speciaal kinderprogramma, waar de kids zich kunnen onderdompelen in het feestgedruis, een tekenwedstrijd, gratis schminken en natuurlijk ook polonaise lopen. Deze kids hoeven zich écht geen zorgen te maken voor hun ouders, want die worden ook "beziggehouden" met de andere papa's, mama's en andere grote mensen. Daarbij wordt er op hun natuurlijk ook altijd een oogje in het zeil gehouden!.;-)

Deze gezellige middag voor het hele gezin met optredens van diverse artiesten wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking: Hulst voor Elkaar en Stichting Termenieke V.O.L.O.B. Muziekorkest Het Termenieke zorgt voor de muzikale ondersteuning. Afgewisseld met een optreden van De Dwaile van Ulst en kleurrijke artiesten uit het eigen Vossenrijk. En als klap op de vuurpijl zal de Prins Gino met zijn raad van Elf ook een speciaal bezoek brengen aan dit evenement.

Noteer dus alvast in jullie agenda. vrijdagmiddag 21 februari 2020 om 14:00 uur aan de Broodmarkt 8 in Hulst. Jullie zijn van harte welkom en de toegang is gewoon gratis en voor niets!Terug naar overzicht