Nieuws archief


Terug naar overzicht

15-02-2020

Grote optocht

Op zondag 23 februari rijdt weer de mooiste optocht van Zeeuws-Vlaanderen door de straten van de binnenstad van Hulst. De optocht start om 14.00u vanaf de Van der Maelstedeweg en komt rond 15.00u aan op de Grote Markt. Natuurlijk hopen we dat u weer allemaal vol enthousiasme aan de route komt staan om de prachtige wagens, groepen en individuelen te aanschouwen. Groepen en individuelen kunnen zich ook dit jaar weer digitaal inschrijven voor deelname aan de optocht op onze website www.ahcdevossen.nl/optocht/inschrijving-groepen/individuelen/ tot een week voor het evenement. Tevens kan er nog ingeschreven worden op Carnavalszaterdag 22 februari 2020 in het Vossenhol (“Bally’s Diner”, Overdamstraat 7 te Hulst) vanaf 11.00u.

Net als voorgaande jaren is er ook weer een publieksprijs voor de wagens van €150. Ook dit jaar kun je stemmen via de poll op onze website www.ahcdevossen.nl/optocht/publieksprijs op de dag van de optocht. Per IP-adres kan er slechts eenmaal gestemd worden. Tevens kun je via de site de voortgang van de stemming live volgen en het percentage uitgebrachte stemmen per wagen raadplegen.
De prijsuitreikingen met juiste tijdstippen en locaties zijn vermeld in het programmablok van carnavalszondag in de carnavalskrant en op de website.

Let op: Op last van de gemeente wordt de binnenstad van Hulst gedeeltelijk afgelopen voor gemotoriseerd verkeer van 13.00u tot ongeveer 18.00u. Tevens geldt vanaf 09.00 tot 19.00 een parkeerverbod in de Kleine Bagijnestraat, het Schuttershof en Nieuweweg (in de Nieuweweg betreft dit de parkeervakken op de doorgaande straat (tegenover nr 13 t/m 19) en de parkeervakken tegenover de lantaarnpalen (tegenover nr 12 t/m 20). Zorg dus dat uw auto tijdig is verwijderd.Terug naar overzicht