Welkom op onze website!

Stichting AHC "De Vossen" organiseert de activiteiten om en rond het Carnaval in 'Ulst'. Reeds vele jaren zorgen ze ervoor dat Hulst tijdens de 5 dagen het visitekaartje is voor “de leut”. Mede dankzij hun vele trouwe vrijwilligers wordt dit bijzondere feest mogelijk gemaakt. Want Carnaval vieren doe je in de Vossenstad!

We wensen u veel plezier op onze site en tot ziens met Carnaval!


Laatste nieuws uit het Vossenrijk!


Terug naar overzicht

25-01-2019

“De Dwaile van Ulst” viert 22 jarig muzikaal jubileum

Op zondag 3 februari 2019 viert het dweilorkest De Dwaile van Ulst hun 22 jarig bestaan. Deze middag staat in het teken van een muzikale happening bij Bally’s Diner aan de overdamstraat 7 in Hulst.

Het muziekgezelschap bestaande uit leden en “Oud Vossen” van de stichting AHC “De Vossen is opgericht in 1997 én begonnen als gelegenheidsorkest tijdens het “Leuren” op carnavalsmaandag. Inmiddels hebben de muzikanten de band als een volwaardig carnavalsorkest op de kaart gezet. “We zijn enorm trots op onze leden zoals ze het muziekspelen zich hebben eigen gemaakt”, aldus Jan Kant secretaris van “De Dwaile”.

Die middag wordt er flink uitgepakt. Maar liefst 6 muziekkapellen zullen een muzikale bijdrage leveren voor het jubilerend orkest. Speciale aandacht gaat ook uit naar een tot nu nog toe strikt geheimgehouden spreekstalmeester die deze middag als ceremonie meester optreedt. De organisatie wil daar nog niets over kwijt. Daarnaast zullen De Dwaile een jubileum opvoering geven onder leiding van Jacqueline Herrewegh. Zij heeft afgelopen jaar het stokje overgenomen van Jeanot Meersschaert. “De Dwailen bruisen als nooit tevoren. De afgelopen maanden hebben we ons volledig gericht op deze happening. Immers 22 jaar jubileum laat je niet zomaar aan je voorbij gaan.” Vertelt Jacqueline oprecht trots. “. Het wordt een gezellige middag voor iedereen die van ‘leutige’ muziek houdt en de “Dwaile” en warm hart toedraagt

Voor deze middag is iedereen vanaf 14:00 uur harte uitgenodigd en de toegang is gratis.Terug naar overzicht