Welkom op onze website!

Stichting AHC "De Vossen" organiseert de activiteiten om en rond het Carnaval in 'Ulst'. Reeds vele jaren zorgen ze ervoor dat Hulst tijdens de 5 dagen het visitekaartje is voor “de leut”. Mede dankzij hun vele trouwe vrijwilligers wordt dit bijzondere feest mogelijk gemaakt. Want Carnaval vieren doe je in de Vossenstad!

We wensen u veel plezier op onze site en tot ziens met Carnaval!


Laatste nieuws uit het Vossenrijk!


Terug naar overzicht

11-02-2019

Carnavalskrant is in aantocht!

op 16 of 17 februari valt hij weer bij u op de mat, de carnavalskrant editie 2019!
 
Met man en macht wordt in dit weekend de leukste krant van Hulst en omstreken, in een oplage van 7500 stuks, huis-aan-huis rondgebracht in de kernen van oud Groot Hulst door onze leden en vrijwilligers. 

De Carnavalskrant wordt geschreven door onze leden en groepen en personen die het Carnaval een warm hart toedragen of een carnavaleske activiteit organiseren. U vindt hierin dus alle nieuwtjes en weetjes omtrent het komend Carnaval. Ook vindt u voor elke dag van het Carnaval een overzicht met de leukste activiteiten.
Naast nieuws en weetjes biedt onze krant ook een platform voor advertenties van plaatselijke ondernemers. Zonder hun steun zou het maken en drukken van deze krant niet mogelijk zijn. 

Voor meer info over de geschiedenis van de Carnavalskrant, het downloaden van de krant van de voorgaande jaren en het bekijken van de voorpagina’s van alle voorgaande edities klinkt u op het kopje ‘Carnavalskrant’ in het menu van deze website. 

Mocht in geïnteresseerd om een bijdrage te leveren aan de Carnavalskrant van 2020 door middel van een stukje tekst of het plaatsen van een advertentie, meldt u dan aan via carnavalskrantahc@gmail.com. Hier kunt u ook terecht als u ons zou willen helpen om de krant huis-aan-huis te bezorgen, want vrijwilligers zijn altijd welkom. 

Let op: aangezien de carnavalskrant een huis-aan-huis blad is, wordt deze niet bezorgd indien u een NEE-NEE sticker heeft. Wenst u toch een krant te ontvangen hang dan een briefje bij de brievenbus op 16 en 17 februari of stuur voor 13 februari een mailtje naar carnavalskrantahc@gmail.com. 

Trek et oe nie aon! en veel leesplezier gewenst!Terug naar overzicht