Hulster liedjesfestival

Een volle tent, carnavalsmuziek in een “Ulsters” jasje gestoken en een ontzettend gezellige sfeer. Zo kan het Carnavalsliedfestival in ons eigen Vosserijk waarschijnlijk het beste worden samengevat.
Het is dan ook geen wonder dat het festival intussen een aantrekkingskracht heeft op zowel deelnemers als carnavalsvierders van buiten Hulst.
Ieder jaar wordt het festival gehouden op de Grote Markt in het weekend dat het dichtste bij 11-11 ligt. Veel deelnemers plaatsen tegenwoordig hun liedjes al van tevoren op Youtube, waardoor ook er goed meegezongen kan worden. We hebben 3 prijzen te verdelen: beste carnavalslied, kappellenprijs en de publieksprijs.
Om 23:11u (elluf over elluf) is het tijd voor een ander soort spanning. Dan gaat het er even niet om wie het beste carnavalslied heeft gemaakt. Nee, dan wil men in de tent maar 1 ding weten: wie wordt er het komende jaar Prins Carnaval? Hij zal zichzelf, nadat ook de Raad van 11 al voorgesteld is, op een ludieke manier voorstellen aan het publiek.
Wil jij / willen jullie ook eens meedoen aan het Carnavalsliedfestival? Meld je dan gerust aan of informeer bij twijfel eens bij één van onze stichtingsleden.
Wij zien jullie in ieder geval graag ook de komende editie weer op de Grote Markt!


Archief inzendingen

Door alle maatregelen die in het leven geroepen zijn om de COVID-19 pandemie in te dammen, zijn wij genoodzaakt om het liedjesfestival voor dit jaar af te gelasten. Om toch nog een beetje het liedjesfestival gevoel te beleven, hebben wij een kleine collectie inzendingen geplaatst. 

Mocht uw favoriete nummer er niet bij staan, laat het ons weten! 

 

 


Inschrijfdocumenten liedjesfestival 2019

Aanmeldingsformulier 2019
Aanmelding blanco.docx.pdf (244.01KB)
Aanmeldingsformulier 2019
Aanmelding blanco.docx.pdf (244.01KB)
Originaliteit verklaring
verklaring van originaliteit.docx.pdf (326.99KB)
Originaliteit verklaring
verklaring van originaliteit.docx.pdf (326.99KB)