Welkom op onze website!

Stichting AHC "De Vossen" organiseert de activiteiten om en rond het Carnaval in 'Ulst'. Reeds vele jaren zorgen ze ervoor dat Hulst tijdens de 5 dagen het visitekaartje is voor “de leut”. Mede dankzij hun vele trouwe vrijwilligers wordt dit bijzondere feest mogelijk gemaakt. Want Carnaval vieren doe je in de Vossenstad!

We wensen u veel plezier op onze site en tot ziens met Carnaval!


Laatste nieuws uit het Vossenrijk!


Terug naar overzicht

04-11-2017

Carnavalslied festival

Het festival staat weer als eerste activiteit op de agenda van AHC de Vossen, en wel op de toepasselijke datum 11-11 en in een nieuw jasje.
Voor het festival hebben we 9 inschrijvingen ontvangen en die zullen er ongetwijfeld met z’n allen weer een geweldige avond van maken. Onder leiding van een deskundige jury wordt er een winnaar uitgeroepen.
Ook kan er weer gestemd worden via SMS, de codes hiervoor staan op onze Facebook pagina en worden die avond ook bekend gemaakt. We hopen dat het weer een drukke, gezellige en carnavaleske avond gaat worden.
Om alvast in de stemming te komen kunnen jullie hier op de site het filmpje van de nieuwe hit van Dien en Lien(winnaars vorig seizoen) al eens bekijken. Zodra er meer clips binnenkomen zetten we ze erbij natuurlijk.
Tot volgende week zaterdag 11-11 in de tent op de Grote Markt!Terug naar overzicht