Welkom op onze website!

Stichting AHC "De Vossen" organiseert de activiteiten om en rond het Carnaval in 'Ulst'. Reeds vele jaren zorgen ze ervoor dat Hulst tijdens de 5 dagen het visitekaartje is voor “de leut”. Mede dankzij hun vele trouwe vrijwilligers wordt dit bijzondere feest mogelijk gemaakt. Want Carnaval vieren doe je in de Vossenstad!

We wensen u veel plezier op onze site en tot ziens met Carnaval!


Laatste nieuws uit het Vossenrijk!


Terug naar overzicht

03-11-2018

Vlaghijsen 11/11

Nog even en het Carnavalsseizoen opent zich. 11 November, met op 10 november al het liedjesfestival en het voorstellen van de Raod van elluf met de nieuwe Prins.

Den ellufde van den ellufde is het traditioneel weer het vlag hijsen. De Raod van elluf gaat weer langs de verschillende Ulsterse horeca om overal de Carnavalsvlag te hijsen. De Bareelen zorgen voor de muzikale noot. Dus bent u die zondagmiddag in Hulst en hoort u al van verre de gezelligheid door de mooie binnenstad gaan, en kunde oe aigen uk nie'mer ouwen, aarzel dan geen moment en sluit u aan bij de Raod van elluf en drink en lekkere pint mee ons mee. Vindt u het misschien nog wat vroeg voor carnaval? Trek ut oe nie aon! en doe mee. Het wordt weer gezellig en we zullen er alvast eens een lap op geven. We gaan er kai'ard tegen aan!Terug naar overzicht