Welkom op onze website!

Stichting AHC "De Vossen" organiseert de activiteiten om en rond het Carnaval in 'Ulst'. Reeds vele jaren zorgen ze ervoor dat Hulst tijdens de 5 dagen het visitekaartje is voor “de leut”. Mede dankzij hun vele trouwe vrijwilligers wordt dit bijzondere feest mogelijk gemaakt. Want Carnaval vieren doe je in de Vossenstad!

We wensen u veel plezier op onze site en tot ziens met Carnaval!


Laatste nieuws uit het Vossenrijk!


Terug naar overzicht

22-11-2018

Oliebollendagen 2018

Morgenochtend gaan we weer in alle vroegte van start met de jaarlijkse oliebollen verkoop. In de ochtend uren bezorgen we bij het Hulsterse bedrijfsleven. In de middagpauze van het Reynaertcollege zijn we in de kantine te vinden.

Zaterdag ochtend gaan we in de binnenstad huis aan huis om de oliebollen aan de man te brengen. Om iedereen de kans te geven om een zakje te kopen staan we ook op een aantal centrale punten met een kraam. Bij Flowershop Oudeman, de Action en De Albert Heijn kan je van 9 tot 12 terecht voor een zak verse bollen.

Mocht je het makkelijker vinden om ze thuis bezorgd te krijgen kan dat ook! We brengen zaterdagochtend in heel Hulst de bestelde zakken gratis aan huis.

Een zak van 4 oliebollen kost €3,- (contant te betalen). Bestellen kan via oliebollen@ahcdevossen.nlTerug naar overzicht