Welkom op onze website!

Stichting AHC "De Vossen" organiseert de activiteiten om en rond het Carnaval in 'Ulst'. Reeds vele jaren zorgen ze ervoor dat Hulst tijdens de 5 dagen het visitekaartje is voor “de leut”. Mede dankzij hun vele trouwe vrijwilligers wordt dit bijzondere feest mogelijk gemaakt. Want Carnaval vieren doe je in de Vossenstad!

We wensen u veel plezier op onze site en tot ziens met Carnaval!


Laatste nieuws uit het Vossenrijk!


Terug naar overzicht

26-02-2019

Geen bejaardenbal maar een ‘kekke’ carnavalsfeest voor iedereen!

Vrijdag 1 maart 2019 is het al weer zover want dan organiseren Het Termenieke samen met Hulst voor Elkaar de 8e editie van “Carnaval in ‘De Lieve’” (14:30 – 17:30). Traditiegetrouw is dit het eerste carnavalsbal in de binnenstad van de reeks aan festiviteiten tijdens de 5 dagen feest van de “Leut” in de Vossenstad.

Carnaval in de Lieve is hét carnavalsfeest in het centrum van Hulst aan de Broodmarkt 8. De middag staat natuurlijk in het teken het “Ulsters” carnaval met het thema 'Trek ut oe nie aon!’ Er is weer de muzikale ondersteuning van het Termenieke. Daarnaast geven we als doen gebruikelijk deze middag weer een podium voor het Carnavalsliedfestival met dit keer Rock & Jagers; zodat ook de carnavalskrakers van eigen “Ulsterse” bodem van zich kunnen laten horen. Verder zal een mini buut ten gehore worden gebracht. De stichting boerenbruiloft zal ook ‘akte de presence’ geven en Prins Gino XII met zijn gevolg mag natuurlijk op dit feest niet ontbreken. Als klap op de vuurpijl krijgen alle gasten bovendien een gratis lot met kans op een fantastische prijs. Kortom een goede opwarmer aan de vooravond van de officiële opening van het Hulsterse carnaval. We willen tot slot er wijzen dat partners, vrienden, kinderen, klein kinderen opa’s en oma’s natuurlijk ook van harte welkom zijn. Immers carnaval vieren doen we samen!!Terug naar overzicht