Welkom op onze website!

Stichting AHC "De Vossen" organiseert de activiteiten om en rond het Carnaval in 'Ulst'. Reeds vele jaren zorgen ze ervoor dat Hulst tijdens de 5 dagen het visitekaartje is voor “de leut”. Mede dankzij hun vele trouwe vrijwilligers wordt dit bijzondere feest mogelijk gemaakt. Want Carnaval vieren doe je in de Vossenstad!

We wensen u veel plezier op onze site en tot ziens met Carnaval!


Laatste nieuws uit het Vossenrijk!


Terug naar overzicht

09-02-2017

Kroutfunt Ulster Ouse Mafia

Al enkele jaren zorgt de Ulster Ouse Mafia met hun spectaculaire act op carnavalsmaandag voor een waardevolle bijdrage aan het Ulster Carnavalsfeest. Vorig jaar werd die waardevolle bijdrage voor het eerst ook aangevuld met een prachtig geldbedrag voor onze stichting. Dit geld werd opgebracht door jullie, Ulster Carnavalsvierders, door middel van een Kroutfunt.
Ook dit jaar houdt de Ulster Ouse Mafia weer een Kroutfunt, waarvan de helft van de opbrengst ten goede komt aan de organisatie van de kinderactiviteiten die onze stichting ook dit jaar weer organiseert. Samen met de Ulster Ouse Mafia hebben we mooie ideeën over hoe we het Carnavalsfeest in ons Vosserijk nog mooier kunnen maken voor de voskes en vossinnekes, want over één ding zijn we het allemaal eens: de jeugd heeft de toekomst.
Bezoek hun pagina door op deze link te klikken en we hopen op jullie massale steun voor de Kroutfunt.
Alvast bedankt!Terug naar overzicht