Welkom op onze website!

Stichting AHC "De Vossen" organiseert de activiteiten om en rond het Carnaval in 'Ulst'. Reeds vele jaren zorgen ze ervoor dat Hulst tijdens de 5 dagen het visitekaartje is voor “de leut”. Mede dankzij hun vele trouwe vrijwilligers wordt dit bijzondere feest mogelijk gemaakt. Want Carnaval vieren doe je in de Vossenstad!

We wensen u veel plezier op onze site en tot ziens met Carnaval!


Laatste nieuws uit het Vossenrijk!


Terug naar overzicht

15-02-2017

Tijd voor de Buut!

Ook dit jaar zitten wij weer “braaf” vijf voorstellen naast de ton tijdens de Hulster Buut, links of rechts, ’t is maar hoe je het bekijkt. De Vossen hebben dus niet alleen sexy kuiten van het polonaise lopen en het “dwailen”, maar ze creëren in de aanloop naar Carnaval ook nog een stevig zitvlak. Vijf keer een uur drie zitten, het valt niet altijd mee, maar toch je zult het misschien niet geloven, maar we ontdekken toch steeds nieuwe grappen in de voorstelling.

Maar het gaat uiteraard niet om ons, wij vormen slechts het decor van de voorstelling. De “buuters” dat zijn de echte helden. Je moet er maar durven staan. Dat valt niet mee, al gaat het sommigen wel heel makkelijk af. De meeste kennen we al jaren en de samenwerking verloopt altijd heel prettig. Hierdoor krijgen we een kijkje in de keuken en zien we dat onze “buuters” dit met hart en ziel doen. Petje af!

Het is bijna weer zover, de 34ste Buut staat voor de deur!Terug naar overzicht