Welkom op onze website!

Stichting AHC "De Vossen" organiseert de activiteiten om en rond het Carnaval in 'Ulst'. Reeds vele jaren zorgen ze ervoor dat Hulst tijdens de 5 dagen het visitekaartje is voor “de leut”. Mede dankzij hun vele trouwe vrijwilligers wordt dit bijzondere feest mogelijk gemaakt. Want Carnaval vieren doe je in de Vossenstad!

We wensen u veel plezier op onze site en tot ziens met Carnaval!


Laatste nieuws uit het Vossenrijk!


Terug naar overzicht

27-02-2019

De Club van 111 is onze grootste sponsor.

Met een donatie van € 66,66 dragen de leden van de Club van 111 flink bij aan onze kas. Geld dat uiteraard nuttig besteed wordt aan de organisatie van het Carnaval. De afgelopen 11 jaar zijn we de grens van 111 leden gepasseerd en zijn we op weg naar 222. We zitten nu zo rond de 200 leden.

De leden van de Club van 111 worden jaarlijks uitgenodigd voor onze besloten
Prinsenreceptie op zondagochtend voorafgaand aan onze mooie stoet. De versierselen die bij het lidmaatschap horen worden aldaar door de Prins om de nek gehangen. De hofdames veraangenamen dat moment met een aantal dikke kussen. De Prins zal tijdens zijn traditionele speech laten weten of ook dit jaar weer iemand wordt uitgeroepen tot “Grootste Boer”.

Aan het lidmaatschap zitten nog enkele andere “voordeeltjes”. U krijgt gratis onze nieuwste “pinnekes “, een tegoedbon voor 8 oliebollen en de mogelijkheid om via ons kaarten voor de buut te bestellen (voor de zaterdagmiddag).

Om lid van de Club van 111 te worden kan een mailtje gestuurd worden naar
clubvan111@ahcdevossen.nl . U krijgt dan het rekeningnummer toegestuurd voor de betaling. Let op: Aanmelden kan ook op zondagochtend bij de Prinsenpresentatie in het stadhuis. De betaling is dan echter wel contant.Terug naar overzicht