Welkom op onze website!

Stichting AHC "De Vossen" organiseert de activiteiten om en rond het Carnaval in 'Ulst'. Reeds vele jaren zorgen ze ervoor dat Hulst tijdens de 5 dagen het visitekaartje is voor “de leut”. Mede dankzij hun vele trouwe vrijwilligers wordt dit bijzondere feest mogelijk gemaakt. Want Carnaval vieren doe je in de Vossenstad!

We wensen u veel plezier op onze site en tot ziens met Carnaval!


Laatste nieuws uit het Vossenrijk!


Terug naar overzicht

15-02-2018

Namens Carolus ll...

Beste Vossen en Vossinnen!

Wat was het weer een geweldige editie van het Ulster Carnaval!! Heel veel leut, ambiance en prachtig weer. Samen met alle Vossen en Vossinnen hebben we er weer een geweldig feest van gemaakt!
We begonnen met een geweldige stunt, op zondag hebben we een prachtige stoet gehad. Maandag was ook een topper een hele leuke kinderoptocht en top limonadebal. Met een volle markt tijdens het Leuren en het feest van de UOM was de maandag weer voor iedereen een geweldig succes!
Dan de dinsdag.. een schone Boerenbruiloft, een top editie van het In de Wiele Raie met meer inschrijvingen dan ooit en opnieuw een hele mooie lampionnenoptocht. En toen was het opeens weer gedaan, we kijken terug op een prachtig Ulster Carnaval 2018!
Tijdens de afsluiting maakte ik, Prins Carolus den 11de, bekend dat ik afscheid neem als Prins van het Vossenrijk. Heel graag wil ik alle Vossen en Vossinnen enorm bedanken voor de 5 fantastische jaren die ik heb gehad als Prins. Ik heb enorm genoten en kijk met trots en heel veel plezier terug op mijn tijd als Prins.
Jullie, Vossen en Vossinnen, zijn super en maken het Ulster Carnaval tot wat het is: het schoonste feest dat er is!
Nogmaals, Dank jullie wel!

Carolus llTerug naar overzicht