Welkom op onze website!

Stichting AHC "De Vossen" organiseert de activiteiten om en rond het Carnaval in 'Ulst'. Reeds vele jaren zorgen ze ervoor dat Hulst tijdens de 5 dagen het visitekaartje is voor “de leut”. Mede dankzij hun vele trouwe vrijwilligers wordt dit bijzondere feest mogelijk gemaakt. Want Carnaval vieren doe je in de Vossenstad!

We wensen u veel plezier op onze site en tot ziens met Carnaval!


Laatste nieuws uit het Vossenrijk!


Terug naar overzicht

01-02-2018

Reynaert epos tijdens Lampionnenoptocht

Ook tijdens de Carnaval zal Reynaert de Vos zijn streken laten zien. En dit keer zal de gevel van het Museum Hulst in de Steenstraat het decor zijn. Deuren gaan open ramen worden gesloten en met donderende muziek worden de figuren van het verhaal in de maling genomen. Gedurende 10 minuten zal een lichtshow met geluid en bewegende beelden op de muur van het museum geprojecteerd worden. Voor de beelden zijn tekeningen van leerlingen van de basisscholen in Hulst gebruikt. Zij laten zien wat Reynaert zoal uitspookt.
De presentatie is gemaakt als stageopdracht van Hamza Ouahamdi uit Hulst, student aan het Scalda te Vlissingen.
De projectie vindt plaats als onderdeel van de lampionnentocht die op dinsdagavond 13 februari om 19.00 uur begint op de Markt en om ca. 19.15 uur het museum zal passeren.
Iedereen is van harte welkom om deze show te komen bewonderen!



Terug naar overzicht